Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Megértettem
Üzleti partnereink (pl.: éttermek, kávézók, szállodák, viszonteladók) kedvezményes áron vásárolhatják meg termékeinket, amelyeket megtalálhatnak üzleti árlistánkban. Kérjük magánvásárlóink vegyék figyelembe, hogy az árlistán található árak csak üzletszerű vásárlásnál alkalmazhatóak! Magánszemélyek számára valamivel magasabb árakon tudunk csak értékesíteni, részükre a fogyasztói árlistánk ad tájékoztatást. Érdeklődjön különleges ajánlatainkról ésakciós termékeinkről!

A terméklistában közölt árak, képek és leírások tájékoztató jellegűek, a figyelem felkeltésére szolgálnak,   nem minősülnek a Ptk. szerinti, hivatalos ajánlattételnek.  Az árak a jelzett napon érvényesek, de legfeljebb a készlet erejéig, a piaci árak és az árfolyammozgások függvényében bármikor módosulhatnak. A Fjordin Kft. fenntartja magának a jogot az árak előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.
Kérjük, érdeklődjön rendelés előtt az aktuális árakról!

Fogyasztói árlistánk letölthető itt.
árak
X

fagyasztott vagy friss?

Meggyőződésünk, hogy a fagyasztott tengeri termékek jobbak, mint a frissek, ha csak nem a vízparton rögtön kifogás után fogyasztjuk! A legjobb minőséget a közvetlenül halászat után történő és a friss állapotot hosszú időn át megőrző lefagyasztással lehet biztosítani. A friss hal felsőbbrendűsége szerintünk mítosz, és minden áron ragaszkodni a több napos "friss" halhoz hiábavaló. Az számít, milyen a hal minősége a fagyasztás előtt. Ezen felül a fagyasztott áruk kezelése sokkal kényelmesebb, és ezt nem kell azonnal felhasználni, mint a frisset. A legjobb fagyasztott illetve friss hal esetén nincs különbség az elkészített ételek minőségében, és a lényeg az evés élménye!

X

megbízható minőség

Termékeinket a legmegbízhatóbb Uniós partnerektől vásároljuk több mint másfél évtizedes együttműködési tapasztalatunk felhasználásával. Az ellenőrzött magas minőségű áruk ez után a lehető legjobb feltételek mellet jutnak el Önhöz, amelyet ISO 22000 tanúsítványunk is garantál. A termékeink minőségéért minden esetben kezeskedünk.

X

gyors és ingyenes kiszállítás

Budapesti üzleti partnereink számára gyors és pontos kiszállítást vállalunk akár még a megrendelés napjára, de legkésőbb a következő munkanapon. Számukra kiszállításunk ingyenes Budapest belvárosi kerületeibe, illetve a külső területekre 20 000 Ft feletti megrendelés esetén.