Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Megértettem
Budapesti üzleti partnereink számára gyors és pontos kiszállítást biztosítunk a rendelést követő munkanapra. Kiszállításunk ingyenes Budapesten a belvárosba, illetve a külső kerületekbe nettó 20.000 Ft feletti megrendelés esetén. Gépkocsiparkunk a HACCP előírásoknak megfelelő, termékeink így kiváló állapotban érkeznek meg Önhöz. 
Szállítási idő: hétfőtől péntekig munkanapokon, délelőtt 10 és délután 3 között. Futárjaink meghatározott menetterv alapján kézbesítenek, megpróbálják figyelembe venni Ügyfeleink igényét a szállítási idővel kapcsolatban, de ez sajnos nem minden esetben lehetséges. Szombat, vasárnap és ünnepnapokon zárva tartunk, továbbá áthelyezett pihenőnapokon, valamint az elcsúsztatott szombatokon sem dolgozunk (kivétel: 2018. december 22. és 29.)
Ha vevőink előre jelzik, mobil termináljainkon a bankkártyás fizetés is lehetséges a gépkocsivezetőknél.
Magánszemélyek részére, valamint vidékre nem áll módunkban a kiszállítás.
Ellenben bárkit szívesen kiszolgálunk a hűtőházban, ha előre megrendeli a kívánt árut.
Várjuk hívását munkaidőben, rendelését pedig éjjel-nappal tudjuk fogadni e-mailben vagy faxon.
Vidéki üzleti vásárlóinkat kérjük, hogy érdeklődjenek megadott elérhetőségeinken!
Üzleti vásárlóinktól a következő adatokat kérjük szépen rendelés előtt:
-   adószám,
-   az üzlet neve,
-   szállítási cím,
-   kapcsolattartó neve, telefonszáma, e-mail-címe.
Üzleti partnereink azok a vállalkozások lehetnek, akik főtevékenységként, üzletszerűen foglalkoznak éttermi vendéglátással, illetve élelmiszerek vagy hal bolti értékesítésével.
Magánszemélyeket is örömmel kiszolgálunk a következő feltételekkel:
-   a terméklistáról kiválasztott cikkekből a magánvásárlók számára kalkulált áfás áron.
-   Kérjük, szíveskedjék rendelés előtt érdeklődni az aktuális árakról!
-   minimum 1 napos előzetes megrendeléssel e-mail címünkön;
-   Táblás utcai raktárunkból nyitvatartási időben, személyes átvétel és elszállítás vállalása mellett.
-   Bankkártyával vagy készpénzzel fizethet.
A következő bankkártya fajtákat és elektronikus fizetési módokat tudjuk elfogadni:
kártyaelfogadás
-   Kérjük első rendelés alkalmával a következő adatokat megadni: név, lakhely (cím)!
Figyelem! Minden vásárlásról bizonylatként számlát állítunk ki, amely a vevő ezen személyes adatait (név, lakcím) tartalmazza. A vásárlásokról havonta adatszolgáltatást teljesítünk a NAV részére (PTGSZLAH).
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy raktárunk nem áruházként üzemel, hanem egy élelmiszeripari üzem, ahova idegeneknek a belépés tilos. Csak az előre megrendelt árut van lehetőségünk kiadni.
Hűtőházunk központi elhelyezkedésű és könnyen megközelíthető (térkép) a 9. kerületben, a Délpesti Üzleti Parkban, ahol a parkolási lehetőség biztosított.


1097 Budapest, Táblás u. 36-38. C2 ép.

hétfőtől péntekig 8:00 - 15:00 óráig

Vonalainkon hétköznapokon 7:00 - 15:30 óráig tudjuk élőszóban fogadni hívását. 

(+36) 1 / 219 07 99, 219 07 98

(+36) 1 / 219 52 10

rendeles@fjordin.hu

facebook.com/fjordin Keressen minket a facebookon!

 

X

fagyasztott vagy friss?

Meggyőződésünk, hogy a fagyasztott tengeri termékek jobbak, mint a frissek, ha csak nem a vízparton rögtön kifogás után fogyasztjuk! A legjobb minőséget a közvetlenül halászat után történő és a friss állapotot hosszú időn át megőrző lefagyasztással lehet biztosítani. A friss hal felsőbbrendűsége szerintünk mítosz, és minden áron ragaszkodni a több napos "friss" halhoz hiábavaló. Az számít, milyen a hal minősége a fagyasztás előtt. Ezen felül a fagyasztott áruk kezelése sokkal kényelmesebb, és ezt nem kell azonnal felhasználni, mint a frisset. A legjobb fagyasztott illetve friss hal esetén nincs különbség az elkészített ételek minőségében, és a lényeg az evés élménye!

X

megbízható minőség

Termékeinket a legmegbízhatóbb Uniós partnerektől vásároljuk több mint másfél évtizedes együttműködési tapasztalatunk felhasználásával. Az ellenőrzött magas minőségű áruk ez után a lehető legjobb feltételek mellet jutnak el Önhöz, amelyet ISO 22000 tanúsítványunk is garantál. A termékeink minőségéért minden esetben kezeskedünk.

X

gyors és ingyenes kiszállítás

Budapesti üzleti partnereink számára gyors és pontos kiszállítást vállalunk akár még a megrendelés napjára, de legkésőbb a következő munkanapon. Számukra kiszállításunk ingyenes Budapest belvárosi kerületeibe, illetve a külső területekre 20 000 Ft feletti megrendelés esetén.